رفتن به مطلب
انجمن تخصصی طب اسلامی

سوال

8 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

hm
  • 0

سلام

چگونه شکر سرخ مرغوب را از نامرغوب تشخیص دهیم ؟

و سوال دیگر اینکه شکر سرخ بهتر است یا قهوه ای ؟ 

و آیا شکر سرخ یا قهوه ای را می توان مدت طولانی در یخچال نگهداری کرد ؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

شکر سرخ از مزه ای که دارد معلوم است که شکر نیشکر است که خوب است یا شکر چغندر قند که بد است.

خارج از یخچال هم باشد خراب نمی شود

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در 6 ساعت قبل، کارشناس طب اسلامی گفته است :

شکر سرخ از مزه ای که دارد معلوم است که شکر نیشکر است که خوب است یا شکر چغندر قند که بد است.

خارج از یخچال هم باشد خراب نمی شود

ایا شکر قهوه ای خونسازه؟با شکر سرخ فرق داره؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در 7 ساعت قبل، سیمین110 گفته است :

نفرمودید کدامیک بهتر است/ سرخ یا قهوه ای؟ 

مرغوبش را از کجا تهیه کنیم ؟

سرخ می گویند قهوه ای هم می گویند. شکری که شکر نیشکر است مطلوب است

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در 19 ساعت قبل، کارشناس طب اسلامی گفته است :

سرخ می گویند قهوه ای هم می گویند. شکری که شکر نیشکر است مطلوب است

در یکی از کانالهای طب اسلامی نوشته بود شکر قهوه ای فرآوری شده است اما شکر سرخ نیست . بنابراین شکر سرخ بهتر است ! ( نقل به مضمون)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

×