حسین دومان 10 گزارش دادن ارسال شده در امر 95 باسلام شکرسرخ راچه مدت میتوان درخانه نگه داشت؟ به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 کارشناس طب اسلامی 549 گزارش دادن ارسال شده در امر 95 اگر رطوبت کمی داشته باشد و خشک باشد خراب نمی شود به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 سیمین110 7 گزارش دادن ارسال شده در مهر 95 سلام چگونه شکر سرخ مرغوب را از نامرغوب تشخیص دهیم ؟ و سوال دیگر اینکه شکر سرخ بهتر است یا قهوه ای ؟ و آیا شکر سرخ یا قهوه ای را می توان مدت طولانی در یخچال نگهداری کرد ؟؟ به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 کارشناس طب اسلامی 549 گزارش دادن ارسال شده در مهر 95 شکر سرخ از مزه ای که دارد معلوم است که شکر نیشکر است که خوب است یا شکر چغندر قند که بد است. خارج از یخچال هم باشد خراب نمی شود به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 زحل 4 گزارش دادن ارسال شده در مهر 95 در 6 ساعت قبل، کارشناس طب اسلامی گفته است : شکر سرخ از مزه ای که دارد معلوم است که شکر نیشکر است که خوب است یا شکر چغندر قند که بد است. خارج از یخچال هم باشد خراب نمی شود ایا شکر قهوه ای خونسازه؟با شکر سرخ فرق داره؟ به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 سیمین110 7 گزارش دادن ارسال شده در مهر 95 نفرمودید کدامیک بهتر است/ سرخ یا قهوه ای؟ مرغوبش را از کجا تهیه کنیم ؟ به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 کارشناس طب اسلامی 549 گزارش دادن ارسال شده در مهر 95 در 7 ساعت قبل، سیمین110 گفته است : نفرمودید کدامیک بهتر است/ سرخ یا قهوه ای؟ مرغوبش را از کجا تهیه کنیم ؟ سرخ می گویند قهوه ای هم می گویند. شکری که شکر نیشکر است مطلوب است به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 سیمین110 7 گزارش دادن ارسال شده در مهر 95 در 19 ساعت قبل، کارشناس طب اسلامی گفته است : سرخ می گویند قهوه ای هم می گویند. شکری که شکر نیشکر است مطلوب است در یکی از کانالهای طب اسلامی نوشته بود شکر قهوه ای فرآوری شده است اما شکر سرخ نیست . بنابراین شکر سرخ بهتر است ! ( نقل به مضمون) به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 کارشناس طب اسلامی 549 گزارش دادن ارسال شده در مهر 95 اگر شکر نیشکر باشد هم فراوری شده و هم خام آن خوب است البته به شرطی که مواد افزودنی نداشته باشد به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
باسلام
شکرسرخ راچه مدت میتوان درخانه نگه داشت؟
به اشتراک گذاری این پست
لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر