رفتن به مطلب
انجمن تخصصی طب اسلامی

سوال

سلام.من انگور شانی تهیه کردم و بدون اینکه بشورم(شنیدم گردی که روش هست بهتره باهاش باشه) لهشون کردم و با تفاله ریختم تو دبه.سه روز در دبه رو باز نکردم و بعد از سه روز که باز کردم بویی لجن مانند میداد و بنا به پیشنهاد یکی از آشنایان کمی مخمر ریختم روش.و از اون روز به بعد هر روزی یکبار موادش رو هم میزدم و سرکم به قل قل افتاده بود.ده روزی که گذشت بوی الکل ازش بلند شد و موادش رفتن زیر آب! و الان که حدود ۱۷ روزی گذشته دو روزی هست که درش رو باز گذاشتم.یک ظرف انگور هم که پشه سرکه داره گذاشتم کنارش ولی پشه سرکه ها داخل دبه نمیرن! 
۱.ریختن مخمر کار اشتباهی بود یا فرقی نداره؟
۲.لطفا اشتباهاتم رو دونه دونه بگید که دفعه بعد رعایت کنم
۳.الان تکلیف چیه و باید در ادامه چیکار کنم؟
ممنون.خدا قوت
یا علی ع

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

6 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

  • 1

بله مخمر کار را خراب می کند چه خراب کردنی!!

آب ریختن اصلا مشکل ندارد ولی باید موقع مناسبی بریزیم یعنی مدام نریزیم یه بار دو بار اشکال ندارد تا به جوش بیاید و...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hm
  • 1
در 3 ساعت قبل، O.a.k گفته است :

سلام.من انگور شانی تهیه کردم و بدون اینکه بشورم(شنیدم گردی که روش هست بهتره باهاش باشه) لهشون کردم و با تفاله ریختم تو دبه.سه روز در دبه رو باز نکردم و بعد از سه روز که باز کردم بویی لجن مانند میداد و بنا به پیشنهاد یکی از آشنایان کمی مخمر ریختم روش.و از اون روز به بعد هر روزی یکبار موادش رو هم میزدم و سرکم به قل قل افتاده بود.ده روزی که گذشت بوی الکل ازش بلند شد و موادش رفتن زیر آب! ....

سلام . منظورتان از خمر اگر سرکه خمری است خوب است و سرکه زودتر می رسد ولی دیگر آن خاصیت اصلی را نخواهد داشت.

همین که چند روز گذاشتید و بعد درب ظرف را باز گذاشتید باید پشه ها بیایند. اگر نیامدند درب اتاقی که سرکه در آن هسا را باز نگه دارید و کمی آب روی آن بریزید.

کلا روندی که طی کردید بد نیست. باید حدود یک ماه بعد از شروع فرایند با رعایت احکام شرعی سرکه را صاف کنید و کمی بچشید. اگر ترش شده خیلی خوب است و اگر ترش نشده باز هم بگذارید بماند. و  دوباره اطلاع بدهید چه شد!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

فرمودید:  «منظورتان از خمر اگر سرکه خمری است خوب است و...»
خطاب این جمله تان احتمالا برمیگشت به این قسمت از حرفم که گفتم:  «بنا به پیشنهاد یکی از آشنایان کمی مخمر ریختم روش»
اگر خطابتان این قسمت بود باید بگم که منظورم از مخمر در اینجا همان مخمری هست که در نانوایی و در خمیر نان استفاده میشود
این مخمر باعث میشود عمل تخمیر در آب انگور زودتر انجام شود
و سوال اولم همین بود که ریختن این ماده ی مخمر کار درستی هست یا نه؟
و با توجه به جوابتون سوال جدیدی برام ایجاد شد
اونم اینکه نیاز به ریختن آب هست؟و حتما باید آب ریخت؟چون دوست دارم آب نریزم که سرکم اصل تر و غلیظ تر باشه
(چشم نتیجه کار رو اطلاع میدم ان شاالله
و اگر یاد بگیرم و تجربه شه خوبیش اینه که میتونم در همین انجمن تجربم رو با سایر دوستانی که درباره سرکه سوال دارن در میون بزارم.تشکر و خدا قوت)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ممنون از جواب دادنتان 
اما چرا مختصر جواب میدید!
خب بی زحمت توضیح بدید که مخمر کار را خراب میکند و اونم چه خراب کردنی یعنی دقیقا چه کاری میکنه؟الان یعنی سرکم خراب شده و بدرد نمیخوره؟و برای جبرانش میشه کاری کرد؟
ممنون و خدا قوت

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در 21 ساعت قبل، O.a.k گفته است :

ممنون از جواب دادنتان 
اما چرا مختصر جواب میدید!
خب بی زحمت توضیح بدید...

نه! باید گفت که امکان دارد که با این حال هم سرکه درست شود و حتی سرکه خوبی هم باشد ولی سرکه خمری نمی شود و خواص آن را ندارد. اما از کاری که انجام می دهید نا امید نباشید چون تجربه گران بها و با ارزشی خواهد بود.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×