رفتن به مطلب
انجمن تخصصی طب اسلامی

سوال

روی سرکه ام (بعد از گذشت حدود۲۵ روز) کپک بسته است
۱.وجود کپک طبیعیست و جای نگرانی ندارد؟
اگر بودن کپک خوب نیست باید چیکار کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

49 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

hm
  • 0
در در 1395/07/26, 20:15:14، کارشناس طب اسلامی گفته است :

کپک طبیعی است و مشکلی ندارد.

بلکه باید کپک بزند.

انگور بنده در چهل روز سرکه شد بدون این که کپک بزنه، شاید نسبت آب به انگور زیاد است. 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در 7 ساعت قبل، Salman.mahdi گفته است :

انگور بنده در چهل روز سرکه شد بدون این که کپک بزنه، شاید نسبت آب به انگور زیاد است. 

سلام.ميشه لطفا توضيح بديد چطوري درست كرديد؟ممنون ميشم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در در 1395/07/25, 02:13:33، O.a.k گفته است :

روی سرکه ام (بعد از گذشت حدود۲۵ روز) کپک بسته است
۱.وجود کپک طبیعیست و جای نگرانی ندارد؟
اگر بودن کپک خوب نیست باید چیکار کنم؟

سلام امکانش هست کامل توضیح بدین طرز درست کردنشو؟؟؟تشکرفراوان

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

اصل ماجرا این است که نگور را در ظرفی بگذارید و درب آن را 8 روز ببندید و بعد باز کنید تا پشه یزند. بعد صبر کنید تا ترش شود.

هر چند توصیه ما این است که منتظر نباشید و دست به کار شوید اما ریزه کاری هایی دارد که اگر دست به کار شوید میفهمید !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در 4 ساعت قبل، کارشناس طب اسلامی گفته است :

اصل ماجرا این است که نگور را در ظرفی بگذارید و درب آن را 8 روز ببندید و بعد باز کنید تا پشه یزند. بعد صبر کنید تا ترش شود.

هر چند توصیه ما این است که منتظر نباشید و دست به کار شوید اما ریزه کاری هایی دارد که اگر دست به کار شوید میفهمید !

ببخشيد نبايد نمك بزنيم؟آخه مادربزرگم ميگه بايد يه مقدار خيلي كم نمك بزنيم وگرنه شراب ميشه. 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در در 1395/08/10, 21:18:53، Maryam.m گفته است :

ببخشيد نبايد نمك بزنيم؟آخه مادربزرگم ميگه بايد يه مقدار خيلي كم نمك بزنيم وگرنه شراب ميشه. 

بله اتفاقا باید شراب شود و بعد از آن تبدیل به سرکه شود ! امام هم در توصیف این سرکه همین نکته را می فرمایند که باید شراب شود و بعد سرکه شود البته شراب شدن به این سادگی نیست و یک سری شرایط دیگر هم دارد یعنی 99 درصد موارد یا خراب می شود یا سرکه !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در 22 دقیقه قبل، کارشناس طب اسلامی گفته است :

بله اتفاقا باید شراب شود و بعد از آن تبدیل به سرکه شود ! امام هم در توصیف این سرکه همین نکته را می فرمایند که باید شراب شود و بعد سرکه شود البته شراب شدن به این سادگی نیست و یک سری شرایط دیگر هم دارد یعنی 99 درصد موارد یا خراب می شود یا سرکه !

يعني نبايد نمك بزنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در در 1395/08/08, 09:11:15، Salman.mahdi گفته است :

انگور بنده در چهل روز سرکه شد بدون این که کپک بزنه، شاید نسبت آب به انگور زیاد است. 

من انگورا را شستم و فقط حبه های خراب سیاه را برداشتم ، اندازه خودش آب جوشیده شده ریختم (چون اب جوشیده شده بهتر از نجوشیده است)و روی درش یه پارچه انداختم ، اگر تا اینجا درست باشه تمام انگورها اولش میان روی آب و یه کم هم انگار کف کردن بعداز چند روز انگورا میرن پایین. یواش یواش یه بوی ترش و شیرینی بلند میشه. البته اگر حبه های انگور را با دست له کنید شاید روندش سریعتر  باشه. فقط همین و هیچ چیز  دیگه ای نمیخواد . وقتی هم سرکه شد از بوش می فهمید وقتی پارچه را برمیدارید بوی تند سرکه را حس می کنید. بعد بریزید توی یه کیسه پارچه ای  و فشارش بدید تا همه ابش در بیاد بعدش بذارید توی یه ظرف تا گل سرکه بخوابه. البته بهتره ظرف سرکه شیشه ای یا سفالی باشه. مادرم اینا موقع استفاده می جوشوندن. تازگیا تو اینترنت خوندم که باید آب لیمو و آبغوره. . . را بجوشونی، نمیدونم درسته یا نه؟ ؟ 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در 7 دقیقه قبل، Salman.mahdi گفته است :

من انگورا را شستم و فقط حبه های خراب سیاه را برداشتم ، اندازه خودش آب جوشیده شده ریختم (چون اب جوشیده شده بهتر از نجوشیده است)و روی درش یه پارچه انداختم ، اگر تا اینجا درست باشه تمام انگورها اولش میان روی آب و یه کم هم انگار کف کردن بعداز چند روز انگورا میرن پایین. یواش یواش یه بوی ترش و شیرینی بلند میشه. البته اگر حبه های انگور را با دست له کنید شاید روندش سریعتر  باشه. فقط همین و هیچ چیز  دیگه ای نمیخواد . وقتی هم سرکه شد از بوش می فهمید وقتی پارچه را برمیدارید بوی تند سرکه را حس می کنید. بعد بریزید توی یه کیسه پارچه ای  و فشارش بدید تا همه ابش در بیاد بعدش بذارید توی یه ظرف تا گل سرکه بخوابه. البته بهتره ظرف سرکه شیشه ای یا سفالی باشه. مادرم اینا موقع استفاده می جوشوندن. تازگیا تو اینترنت خوندم که باید آب لیمو و آبغوره. . . را بجوشونی، نمیدونم درسته یا نه؟ ؟ 

راستی هر چقدر انگور شیرین تر باشه سرکه زودتر میرسه. 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در 13 دقیقه قبل، Salman.mahdi گفته است :

راستی هر چقدر انگور شیرین تر باشه سرکه زودتر میرسه. 

ممنون لطف كرديد راهنمايي كرديد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در در 1395/08/11, 23:01:51، Salman.mahdi گفته است :

من انگورا را شستم و فقط حبه های خراب سیاه را برداشتم ، اندازه خودش آب جوشیده شده ریختم (چون اب جوشیده شده بهتر از نجوشیده است)و روی درش یه پارچه انداختم ، اگر تا اینجا درست باشه تمام انگورها اولش میان روی آب و یه کم هم انگار کف کردن بعداز چند روز انگورا میرن پایین. یواش یواش یه بوی ترش و شیرینی بلند میشه. البته اگر حبه های انگور را با دست له کنید شاید روندش سریعتر  باشه. فقط همین و هیچ چیز  دیگه ای نمیخواد . وقتی هم سرکه شد از بوش می فهمید وقتی پارچه را برمیدارید بوی تند سرکه را حس می کنید. بعد بریزید توی یه کیسه پارچه ای  و فشارش بدید تا همه ابش در بیاد بعدش بذارید توی یه ظرف تا گل سرکه بخوابه. البته بهتره ظرف سرکه شیشه ای یا سفالی باشه. مادرم اینا موقع استفاده می جوشوندن. تازگیا تو اینترنت خوندم که باید آب لیمو و آبغوره. . . را بجوشونی، نمیدونم درسته یا نه؟ ؟ 

روش خوبی است. البته نیاز به جوشاندن نیست.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در در 1395/08/11, 23:23:02، Maryam.m گفته است :

ممنون لطف كرديد راهنمايي كرديد

بعداز اینکه سرکه را ریختید مواظب باشید اب دیگه ای مخصوصا نجوشیده بهش نخوره مثل دستتون، ملاقه.. ، شاید این هم باعث کپک بشه. موید باشید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در 2 ساعت قبل، Salman.mahdi گفته است :

بعداز اینکه سرکه را ریختید مواظب باشید اب دیگه ای مخصوصا نجوشیده بهش نخوره مثل دستتون، ملاقه.. ، شاید این هم باعث کپک بشه. موید باشید

شرمنده من خيلي مداحم شما شدم،اگه لطف كنيد اينم بگيد ممنون ميشم،دربش رو سفت ببندم؟آخه جايي خوندم اولش محكم ببندم بعدش كمي باز بذارم تا پشه ها برن سراغش،درسته؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

سلام و عرض احترام خدمت دوستان بزرگوار و کارشناس محترم.

بنده یک هفته پیش انگور رو شستم بعد از خشک شدن توی ظرف ریختم چنگ زدم که له بشه، دو روز پیش دوباره بازش کردم و چنگ زدم(البته هنوز دونه سالم توش مونده)، قصد دارم از دو سه روز دیگه روزی چند ساعت یه کم لای درشو باز بزارم که مگس سرکه بزنه(فکر میکنم این کارو ده پانزده روز باید انجام بدم)، بعد از اون درشو به مدت سه ماه ببندم. الان سوال حقیر از کارشناس بزرگوار این هست که، نکات لازم برای خمری شدن سرکه چی هست؟؟ لطفا پاسخ بفرمایین چون میخوام حتما سرکه خمری داشته باشم. سوال دیگه اینکه، چطور بفهمم سرکه خمر شده یا نه؟و چه وقت خمر شده؟؟

ممنون میشم پاسخ بفرمایین، اجرتون با امام حسین ع .  برام اهمیت داره حتما خمری باشه، لطفا پاسخ بفرمایین.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

راستش را بخواهید بنده فقط یه پارچه روش انداختم. میخواهید خمری بشه به غیر از آب و انگور هیچ چیز دیگر مثل سرکه یا .... نباید اضافه کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در در 1395/08/11, 23:07:12، Maryam.m گفته است :

شما اصلا نمك نزديد؟آخه همه ميگن نمك نزنيد شراب ميشه.

نه نمک نمیخواد. به غیر از آب و سرکه هیج چیز دیگر نمیخواد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در هم اکنون، Maryam.m گفته است :

منم هرچي گشتم يك جواب كامل كه تمام سوالات رو پاسخ بده و شبهه نذاره پيدا نكردم

دیگه چه سوالی دارید؟ بفرمایید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در هم اکنون، الهه حجتی گفته است :

سلام و عرض احترام خدمت دوستان بزرگوار و کارشناس محترم.

بنده یک هفته پیش انگور رو شستم بعد از خشک شدن توی ظرف ریختم چنگ زدم که له بشه، دو روز پیش دوباره بازش کردم و چنگ زدم(البته هنوز دونه سالم توش مونده)، قصد دارم از دو سه روز دیگه روزی چند ساعت یه کم لای درشو باز بزارم که مگس سرکه بزنه(فکر میکنم این کارو ده پانزده روز باید انجام بدم)، بعد از اون درشو به مدت سه ماه ببندم. الان سوال حقیر از کارشناس بزرگوار این هست که، نکات لازم برای خمری شدن سرکه چی هست؟؟ لطفا پاسخ بفرمایین چون میخوام حتما سرکه خمری داشته باشم. سوال دیگه اینکه، چطور بفهمم سرکه خمر شده یا نه؟و چه وقت خمر شده؟؟

ممنون میشم پاسخ بفرمایین، اجرتون با امام حسین ع .  برام اهمیت داره حتما خمری باشه، لطفا پاسخ بفرمایین.

بعضیا میگن باید سرکه به دستتون بیفته راست یا دروغش بماند ولی خیلیا همین روند را میرن ولی سرکه نمیتونن درست کنند و برا بعضی ها هم سرکه میشه.حداقل چهل روز طول میکشه. از بوش می فهمید ، بوی  تندسرکه را متوجه میشید. یا بدید کسان دیگر بو کنن، شاید بتونن کمکتون کنند..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در 47 دقیقه قبل، Salman.mahdi گفته است :

بعضیا میگن باید سرکه به دستتون بیفته راست یا دروغش بماند ولی خیلیا همین روند را میرن ولی سرکه نمیتونن درست کنند و برا بعضی ها هم سرکه میشه.حداقل چهل روز طول میکشه. از بوش می فهمید ، بوی  تندسرکه را متوجه میشید. یا بدید کسان دیگر بو کنن، شاید بتونن کمکتون کنند..

شما گفتيد اولش روي درش پارچه انداختيد يعني درش رو نذاشتيد؟قبل از اين پشه ها بيان رو ميگم.بعدش كه پشه ها اوندن درش رو باز ميذاريد؟من كلا با اين درش مشكل دارم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×