سلام.لطفا در مورد روغن مصرفی به خصوص سرخ کردنی مطلب بزارید.مدتیه از روغن زیتون بکر در غذاها استفاده میکنیم ودیگه از روغن های مایع صنعتی استفاده نمی کنیم ولی شنیده میشه که روغن زیتون برای سرخ کردن خوب نیست بالاخره هرچی هم سرخ کردنی کم استفاده کنیم ولی گاهی لازم میشه.و الان مکان هایی هست که جلوی خریدار روغن کنجدمیگیرن .روغن شحم گاو کمیاب است یا حداقل من جایی ندیدم فروخته بشه.لطفا راهنمایی کنید.متشکرم
سلام.لطفا در مورد روغن مصرفی به خصوص سرخ کردنی مطلب بزارید.مدتیه از روغن زیتون بکر در غذاها استفاده میکنیم ودیگه از روغن های مایع صنعتی استفاده نمی کنیم ولی شنیده میشه که روغن زیتون برای سرخ کردن خوب نیست بالاخره هرچی هم سرخ کردنی کم استفاده کنیم ولی گاهی لازم میشه.و الان مکان هایی هست که جلوی خریدار روغن کنجدمیگیرن .روغن شحم گاو کمیاب است یا حداقل من جایی ندیدم فروخته بشه.لطفا راهنمایی کنید.متشکرم
به اشتراک گذاری این پست
لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر