جمال 0 گزارش دادن ارسال شده در آبا 95 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 الهه حجتی 7 گزارش دادن ارسال شده در آذر 95 در در 1395/08/23, 22:00:28، کارشناس طب اسلامی گفته است : همان شکر سرخی که در بازار هست را اگر خشک کنید و آسیاب کنید خوب است. سلام، وقت شما بخیر جناب استاد. لطفا بفرمایین شکر سرخ چطور باید خشک بشه؟؟ به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 محمدرضا 5 گزارش دادن ارسال شده در آذر 95 در 11 ساعت قبل، الهه حجتی گفته است : سلام، وقت شما بخیر جناب استاد. لطفا بفرمایین شکر سرخ چطور باید خشک بشه؟؟ (یا مَنْ اِسْمُهُ دَوآءٌ وَ ذِکرُهُ شِفآءٌ) مقداری که احتیاج دارید رو در ظرف مناسب پهن کنید و در محیط مناسب قرار بدید تا خشک بشه.روی بخاری-شوفاژ-و....قرار ندید. البته کارشناس محترم اگر ایرادی در عرض بنده هست بفرمایند تا ما هم مطلع بشیم. **و من الله توفیق به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
-1 کارشناس طب اسلامی 549 گزارش دادن ارسال شده در آبا 95 همان شکر سرخی که در بازار هست را اگر خشک کنید و آسیاب کنید خوب است. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
به اشتراک گذاری این پست
لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر