رفتن به مطلب
انجمن تخصصی طب اسلامی

سوال

3 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

  • 0

سلام .از نظر طب اسلامی رو نمی دونم ولی شنیده ام که وقتی برنج، روی شعله حرارت می بینه مواد داخل برنج که همان مواد موثره برنج است ،از برنج خارج و به آب منتقل میشود .حال با آبکش کردن ، تمامی مواد برنج که برای مصرف بدن مطلوب است همراه با آب از قابلمه و برنج ها جدا می شود .این روش زمینه ی ابتلا به دیابت را فراهم می کند .حال آنکه با پختن  برنج به صورت کته این مشکلات ایجاد نمیشود

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hm
  • 0
در در 1395/11/14, 16:19:04، فاطمه زهرا گفته است :

سلام .از نظر طب اسلامی رو نمی دونم ولی شنیده ام که وقتی برنج،

سلام چنین مطلبی را شنیده ایم. جای بررسی بیشتر دارد. تجربه هم کمک کننده خوبی است.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

×