رفتن به مطلب
انجمن تخصصی طب اسلامی

سوال

سلام .رب گوجه فرنگی یکی از چاشنی های طعم و رنگ دهنده ی اصلی  و پر کاربرد در انواع غذاهای ایرانی است .حال شما می گویید که گوجه فرنگی و به طبع رب آن ،مورد تایید نیست و چه بسا مضر هم هست.غذای بدون رب خیلی بد مزه و بد رنگ است.پیشنهاد شما چیست؟جایگزینی در طب اسلامی ندارد؟مثلا خورشت قیمه بدون رب گوجهفرنگی.امتحان کنید ،اصلن نمیشه نگاش کرد چه برسه به این که خوردش!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

0 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

هنوز برای این سوال پاسخی ارسال نشده است


×