رفتن به مطلب
انجمن تخصصی طب اسلامی

سوال

سلام علیکم.

خسته نباشید.

در تهیه ی سویق گندم میشه از آردی استفاده کرد که سبوس دار باشد.و دیگر لازم نباشد سبوس گندم را جداگانه تفت دهیم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

  • 0
در در 1396/01/22, 13:15:46، Aliali گفته است :

سلام علیکم.

خسته نباشید.

در تهیه ی سویق گندم میشه از آردی استفاده کرد که سبوس دار باشد.و دیگر لازم نباشد سبوس گندم را جداگانه تفت دهیم؟

سلام روزتان پر از انرژی

 

نه نمیشه چون سبوس زود می سوزد و ازبین می رود

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hm

×