محمود کشاورزی 1 گزارش دادن ارسال شده در تیر 96 سلام روزتان بخیر روغن شحم گاو درست کردم میگن روغن خوب بعد از پخت نباید بماسد حتی تو یخچال این درسته روغنی که درست کردم می ماسد ..؟؟ پی یا چربی گاو بهترِ یا گوساله و کدوم قسمت چربی..؟؟؟ بسیار سپاسگزارم به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 کارشناس طب اسلامی 549 گزارش دادن ارسال شده در تیر 96 در در 1396/04/11, 08:28:27، محمود کشاورزی گفته است : سلام روزتان بخیر روغن شحم گاو درست کردم میگن روغن خوب سلام چربی شحم هر کجای گاو و گاو یا گوساله باشد خوب است. بستن روغن دلیل کیفیت بد نیست. البته می توانید مقداری روغن زیتون به شحم اضافه کنید تا هم دیرتر ببندد و هم طبع آن تعدیل شد. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام روزتان بخیر
روغن شحم گاو درست کردم
میگن روغن خوب بعد از پخت نباید بماسد حتی تو یخچال
این درسته روغنی که درست کردم می ماسد ..؟؟
پی یا چربی گاو بهترِ یا گوساله و کدوم قسمت چربی..؟؟؟
بسیار سپاسگزارم
به اشتراک گذاری این پست
لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر