O.a.k 2 گزارش دادن ارسال شده در مهر 95 روی سرکه ام (بعد از گذشت حدود۲۵ روز) کپک بسته است ۱.وجود کپک طبیعیست و جای نگرانی ندارد؟ اگر بودن کپک خوب نیست باید چیکار کنم؟ به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 کارشناس طب اسلامی 549 گزارش دادن ارسال شده در فرو 99 در 17 ساعت قبل، aminio گفته است : سلام بنده مطابق تمامی دستورات تهیه سلام بعضی وقت های خوب جا نمی افته. یا به این خاطر که جاش سرد بوده یا ... . میتونید مدتی دوباره درش رو بذارید و یه جای نسبتا گرم بذارید تا بهتر جا بیفته. برای درست کردن سرکه خوب و عالی نباید عجله داشته باشید در عوض سرکه ای که درست میشه چیزی میشه که تا حالا هیچ جا نخوردید!! به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 شاکری 0 گزارش دادن ارسال شده در دی 99 با سلام تجربه خودم رو خلاصه خدمت مومنان عزیز مینویسم. خرما یا هر چیزی ک میخواید سرکه بگیرید رو در ظرف بریزید.سه برابر وزنش آب داخلش بریزید.روزی چند بار هم بزنید تا زمانی که کف کردنش تموم بشه.بعد ته نشین میشه بعد پشه میاد بعد دوباره یک لایه کپک روی مایع تشکیل میشه دوباره ته نشین میشه بعد دوباره یک لایه کپک تشکیل میشه و هر وقت برای بار دوم ته نشین شد میتونید مایع رو صاف کنید و اسمش رو سرکه بذارید.ساخت سرکه صبر میخواهد هر مرحله شاید دو تا چند هفته طوب بکشد،جمعا این مراحل دو تا سه ماه طول میکشد. التماس دعا به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
روی سرکه ام (بعد از گذشت حدود۲۵ روز) کپک بسته است
۱.وجود کپک طبیعیست و جای نگرانی ندارد؟
اگر بودن کپک خوب نیست باید چیکار کنم؟
به اشتراک گذاری این پست
لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر