رفتن به مطلب
انجمن تخصصی طب اسلامی

سوال

7 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

  • 0

مثل شکر معمولی در مراحل پختن و آماده کردن مربا از اون استفاده کنید. فقط ابتدا مقیاس کم درست کنید و بعد گسترش بدبد چون طعمش متفاوته

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hm
  • 0
در 4 ساعت قبل، mmii گفته است :

با شیره انگور هم میشه مربا درست کرد؟به جای استفاده از شکر

باید تجربه کرد. شکر قرمز هم خوب است ولی مقداری قیمت بالایی دارد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در 16 ساعت قبل، کارشناس طب اسلامی گفته است :

باید تجربه کرد. شکر قرمز هم خوب است ولی مقداری قیمت بالایی دارد

شکر قهوه ای که محصولات دکتر رواراده هست و مثل شکر سفید پودریه ولی رنگش قهوه ایه بعنی ماده اولیه ش همون شکر سرخ خمیری شکله.این شکرها خوبن؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در 9 ساعت قبل، زحل گفته است :

شکر قهوه ای که محصولات دکتر رواراده هست و مثل شکر سفید پودریه ولی رنگش قهوه ایه بعنی ماده اولیه ش همون شکر سرخ خمیری شکله.این شکرها خوبن؟

اگر مطمئن شوید که شکر نیشگر است خوب است.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

سلام فرق بین شکر سرخ و شکر قهوه ای و شکر سجستانی و شکر سلیمانی و شکر طبر زد چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و کدام یک از این ها مورد تایید روایات میباشد؟

با تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

×