رفتن به مطلب
انجمن تخصصی طب اسلامی

سوال

سلام، وقت بخیر

در مورد شیر و گوشت که فرمودید میشه گوشت رو بپزیم بعد نیم ساعت با شیر بجوشانیم یا حتما باید گوشت را با شیر بپزیم؟ شیر وقتی با گوشت روی گاز قرار می گیرد زود ته میگیرد !!!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

2 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

  • 0
در هم اکنون، toffahe گفته است :

سلام، وقت بخیر

در مورد شیر و گوشت که فرمودید میشه گوشت رو بپزیم بعد نیم ساعت با شیر بجوشانیم یا حتما باید گوشت را با شیر بپزیم؟ شیر وقتی با گوشت روی گاز قرار می گیرد زود ته میگیرد !!!!

نکات تهیه این غذا:

برای پختن این غذا باید این نکته را مد نظر داشت که این خورشت مانند آبگوشت امروزی تهیه می شود و فقط به جای آب شیر در آن ریخته می شود. علاوه بر این باید چند نکته را رعایت کرد که خوشمزه تر تهیه شود.

نکته اول این که پیاز و نخود یا دیگر مواد طبق سلیقه اضافه شود و مشکلی در خاصیت آن ایجاد نمی کند. منتهی رب گوجه فرنگی نیاز ندارد.

نکته دیگر این که باید این غذا به آرامی و روی شعله کم طبخ شود تا شیر نبرد. و اگر از شعله پخش کن استفاده شود شیر سر نمی رود.

نکته بعد این که بهترین ترکیب، شیر گاو چرا یا حداقل شیری که صنعتی نباشد و گوشت گوسفند است.

نکته چهارم اگر قبل از ریختن شیر روی گوشت، مقداری گوشت را با روغن خودش یا کمی روغن زیتون یا شحم تفت دهید بسیار خوشمزه می شود.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hm
  • 0
در هم اکنون، toffahe گفته است :

سلام، وقت بخیر

در مورد شیر و گوشت که فرمودید میشه گوشت رو بپزیم بعد نیم ساعت با شیر بجوشانیم یا حتما باید گوشت را با شیر بپزیم؟ شیر وقتی با گوشت روی گاز قرار می گیرد زود ته میگیرد !!!!

باید زیر غذا را بسیار کم کنید و حتی اگر از شعله پخش کن استفاده کنید هم خوب است تا شیر نبرد و سر نرود. یک نکته ای که در مورد نبریدن شیر وجود داره اینه که شیر رو تاوقتی که به جوش بیاد روی حرارت مدام هم بزنید و وقتی که جوش اومد هم زدن رو رها کنید،به این صورت امکان نداره شیر ببره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

×