رفتن به مطلب
انجمن تخصصی طب اسلامی
  • 0
reza

سوالاتی درباره سرکه اسلامی

سوال

سلام و خداقوت
ممنون ار راهنمایی‌ها و معذرت بابت مزاحمت
۱- سرکه خرما بعد از ۵۰-۶۰ روز پشه‌ها و لاروها مردند، همزمان مواد جامد هم ته‌نشین شدند، بنابراین سر ۶۰ روز صاف کردم، چند روز دیگه باید بمونه؟
۲- فکر کنم دو سه روز، همزمان با ته‌نشین شدن، درِ سرکه خرما سُر خورده و بسته شده بود، دوباره کمی باز گذاشتم، آیا این دو سه روز بسته بودن خرابش کرده؟
۳- سرکه عسل هم همزمان پشه و لاروها مردند، حدود ۴۰-۵۰ روز بعد از بار گذاشتن، آیا باید از لاروها و پشه‌های مرده صافش کنم؟
۴- چند تا پشه معمولی داخل سرکه عسل افتاده و مرده بودند، بیرون‌شون آوردم، سرکه ایرادی داره؟
۵- فکر کنم آب سرکه عسل تقریبا یک چهارمش تبخیر شده، آیا نیاز به اضافه کردن آب داره؟
با تشکر فراوان
و آرزوی سلامتی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

32 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

  • 0

برای درست کردن شراب حلال منسوب به امام رضا علیه السلام حتما باید از  اب باران یا چشمه مشرقی استفاده بشه؟؟

عسل مصفی و عود چیه؟حتما باید از این نوع عسل استفاده بشه؟

طرز تهیه هم میشه بفرمایید.داخل کانال نوشته نشده.

تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hm
  • 0
در در 1395/08/22, 21:14:45، محمدرضا گفته است :

برای درست کردن شراب حلال منسوب به امام رضا علیه السلام

یک پست جداگانه مفصل قرار خواهد گرفت

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در در 1396/03/06, 19:14:29، alireza0fa گفته است :

سلام

من تازه سرکه ریختم و سرریز شد کمی. چه باید کرد؟ نگهش دارم؟

سلام اشکالی نداره که سرریز بشود. باید دمای محیط حدود 30 درجه باشد تا سرکه برسد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در 42 دقیقه قبل، کارشناس طب اسلامی گفته است :

سلام اشکالی نداره که سرریز بشود. باید دمای محیط حدود 30 درجه باشد تا سرکه برسد.

خیلی خیلی ممنون

ان شاء الله طب اسلامی روز به روز به جایگاه واقعیش نزدیک شود

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

سلام.من درباره تهیه سرکه خرما راهنمایی میخواستم .سرکه های خرما بعد از صاف کردن و درست شدن، گاز تولید میکنن. میخوام بدونم علتش چیه، سیخ داغ چند بار داخلشون فرو کردم، بهتر شدن ولی باز هم تولید گاز دارن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در در 1396/06/19, 18:47:14، زینو گفته است :

سلام.من درباره تهیه سرکه خرما

سلام اشکالی ندارد. چند روز آن را در محل گرمی قرار دهید یا یک روز جلوی آفتاب بگذارید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

×