درباره روغن شحم گاوی، جایی از قول آیت الله تبریزیان شنیدم که در جریان درست کردن روغن نباید خیلی بجوشد که بماسد وگرنه قابل خوردن نیست و در سایت ایشان خواندم که در هوای سرد به روغن شحم روغن زیتون اضافه شود تا نماسد.
پرسش من این است که آیا روغن شحم اگر ماسیده باشد دیگر قابل استفاده نیست؟ به ویژه اینکه روغن های شحمی که الان در بازار موجود است با اینکه تابستان است و هوا گرم همه ماسیده است.
سلام
درباره روغن شحم گاوی، جایی از قول آیت الله تبریزیان شنیدم که در جریان درست کردن روغن نباید خیلی بجوشد که بماسد وگرنه قابل خوردن نیست و در سایت ایشان خواندم که در هوای سرد به روغن شحم روغن زیتون اضافه شود تا نماسد.
پرسش من این است که آیا روغن شحم اگر ماسیده باشد دیگر قابل استفاده نیست؟ به ویژه اینکه روغن های شحمی که الان در بازار موجود است با اینکه تابستان است و هوا گرم همه ماسیده است.
به اشتراک گذاری این پست
لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر