رفتن به مطلب
انجمن تخصصی طب اسلامی

سوال

سلام

درباره روغن شحم گاوی، جایی از قول آیت الله تبریزیان شنیدم که در جریان درست کردن روغن نباید خیلی بجوشد که بماسد وگرنه قابل خوردن نیست و در سایت ایشان خواندم که در هوای سرد به روغن شحم روغن زیتون اضافه شود تا نماسد. 

پرسش من این است که آیا روغن شحم اگر ماسیده باشد دیگر قابل استفاده نیست؟ به ویژه اینکه روغن های شحمی که الان در بازار موجود است با اینکه تابستان است و هوا گرم همه ماسیده است.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

8 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

  • 1
در 19 دقیقه قبل، شاهد شهر گفته است :

سلام

درباره روغن شحم گاوی، جایی از قول آیت الله تبریزیان شنیدم

سلام مظلبی که استاد گفتند این است که وقتی می خواهید روغن شحم درست کنید هر مقدار که آب می شود را از ظرف خارج کنید تا کیفیت روغن بهتر شود و حالت بهتری پیدا کند.

اضافه کردن روغن زیتون هنگام پخت غذا ، برای این است که موقع مصرف غذا ، روغن دیرتر بماسد.

ماسیدن روغن شحم مشکلی ندارد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hm
  • 0

سلام

تو شهر ما هیچکس اسم این روغن شحم گاو رو هم نشنیده, ما اگه بخوایم روغن های صنعتی رو استفاده نکنیم از روغن حیوانی استفاده می کنیم

منظورتون از روغن شحم گاو چیه؟چطور تهیه اش می کنن؟ اصلا نکنه همون روغن حیوانیه با یه گویش دیگه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

شحم واژه ای عربی است به معنی چربی. روغن شحم گاو روغنی است که از چربی های گاو به دست می آید تقریبا مثل روغن دنبه که از دنبه گوسفند به دست می آید. در روایات فواید بسیاری برای این روغن گفته اند. 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در 2 ساعت قبل، shams گفته است :

سلام

تو شهر ما هیچکس اسم این روغن شحم گاو رو هم نشنیده, ما اگه بخوایم روغن های صنعتی رو استفاده نکنیم از روغن حیوانی استفاده می کنیم

منظورتون از روغن شحم گاو چیه؟چطور تهیه اش می کنن؟ اصلا نکنه همون روغن حیوانیه با یه گویش دیگه؟

روغن حیوانی شهرشما چطور درست میشه؟ در شهرما از دوغ محلی،کره گرفته میشه و این کره رو مقداری روی حرارت قرارمیدن تاشکل روغن جامدپیداکنه.به این روغن،روغن حیوانی میگن؛که نمیدونم خوردنش ازدیدگاه طب اسلامی خاصیت داره یانه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در در 1395/06/20, 09:51:25، shams گفته است :

سلام

تو شهر ما هیچکس اسم این روغن شحم گاو رو هم نشنیده, ما اگه بخوایم روغن های صنعتی رو استفاده نکنیم از روغن حیوانی استفاده می کنیم

منظورتون از روغن شحم گاو چیه؟چطور تهیه اش می کنن؟ اصلا نکنه همون روغن حیوانیه با یه گویش دیگه؟

درمطلبی منسوب به استادخوندم که روغن شحم گاو از چربی های قلوه گاه گاو گرفته میشه.در همین انجمن هم گفته بودن از چربی های گاو درست میشه که بهترین قسمت این چربیها قلوه گاهه.ا.ین چربیهاروبایدچرخ کردودرظرفی روی حرارت ملایم قراردادتاآب بشه،بعد هرمقدارکه آب شد بایدازظرف خارج بشه وبه ظرف دیگه ای منتقل بشه و نباید منتظرموند که تمام چربی، آب بشه وبعدهمه روباهم یکجابه ظرف دیگه ای منتقل کرد،چون اینطوری روغن حرارت زیادی میبینه ومیماسه.توضیحات دقیقتر رو ان شاءالله کارشناس،میفرمایند‌.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در 23 ساعت قبل، شریعت گفته است :

روغن حیوانی شهرشما چطور درست میشه؟ در شهرما از دوغ محلی،کره گرفته میشه و این کره رو مقداری روی حرارت قرارمیدن تاشکل روغن جامدپیداکنه.به این روغن،روغن حیوانی میگن؛که نمیدونم خوردنش ازدیدگاه طب اسلامی خاصیت داره یانه؟

در شهر ما هم عینا همینطوره, 

افراد سن و سال دار منطقه ی ما هم از روغن شحم گاو اطلاعی ندارن و رو همین روغن حیوانی خیلی تاکید دارن

این روغن احتمالا واسه کشور های عربی باشه

ممنون از توجهتون:) 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در 3 ساعت قبل، shams گفته است :

در شهر ما هم عینا همینطوره, 

افراد سن و سال دار منطقه ی ما هم از روغن شحم گاو اطلاعی ندارن و رو همین روغن حیوانی خیلی تاکید دارن

این روغن احتمالا واسه کشور های عربی باشه

ممنون از توجهتون:) 

خواهش میکنم. یه مطلب توسایت طب اسلامی درموردصبحانه هست که گفته کره محلی همراه باشیره خرمایاشیره انگور صبحانه خوبیه.اگه کره محلی خوبه ومنعی نداره، حتما روغن حیوانی هم خوبه:)چون با کره محلی درست میشه. در مورد روغن شحم گاو هم ،اگه قدیمیهاروغن دنبه گوسفند درست کرده باشن،از روغن شحم گاو هم سردرمیارن.چون این روغن ،مثل روغن دنبه گوسفنددرست میشه،فقط بجای دنبه گوسفند ازچربی گاو استفاده شده.احتمالا دلیل ناشناخته بودن این روغن، اسمشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

×