رفتن به مطلب
انجمن تخصصی طب اسلامی

سوال

سلام در کتاب های استاد نوشته شده که برای تهیه ی غذای تخم مرغ و گوشت و پیاز ،باید ان را در روغن زیتون سرخ کرد.آیا این طوری گوشت به طور کامل می پزد و مشکلی ندارد؟

 

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

  • 0
در 20 ساعت قبل، فاطمه زهرا گفته است :

سلام در کتاب های استاد نوشته شده که برای تهیه ی غذای تخم مرغ و گوشت و پیاز ،باید ان را در روغن زیتون سرخ کرد.آیا این طوری گوشت به طور کامل می پزد و مشکلی ندارد؟

 

باید پخته شود . مثلا گوشت چرخ شده خیلی زود می پزد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hm

×