سلام. ضمن عذر خواهی از طولانی بودن سوال در مورد سویق چهار تا سوال دارم خواهش میکنم جداگانه برای هر کدام جواب کاملی بدهید.1_ برای تهیه سویق گندم و جو مثلا اگر نیم کیلو گندم یا جو داشته باشیم آن را آسیاب میکنیم و هر چه که آرد و سبوس حاصل شد همانها را پس از تفت دادن استفاده میکنیم یا باید سبوس و آرد بر اساس نسبتی باشد مثلا نیم کیلو آرد و دویست گرم سبوس؟ 2_ میتوان سویق گندم و جو را با هم مخلوط کرد و استفاده کرد؟ و اگر شسته اش را استفاده کنیم پس از مخلوط کردن هر دو سویق آن را بشوییم و استفاده کنیم؟ 3-_ برای تقویت پاها و ساق پا سویق شسته گندم بهتر است یا جو و یا مخلوط آنها؟ 4_ برای تقویت اعصاب و مشکلات عصبی چون گندم و جو ویتامین b زیادی دارند کدام سویق بهتر است؟
سلام. ضمن عذر خواهی از طولانی بودن سوال در مورد سویق چهار تا سوال دارم خواهش میکنم جداگانه برای هر کدام جواب کاملی بدهید.1_ برای تهیه سویق گندم و جو مثلا اگر نیم کیلو گندم یا جو داشته باشیم آن را آسیاب میکنیم و هر چه که آرد و سبوس حاصل شد همانها را پس از تفت دادن استفاده میکنیم یا باید سبوس و آرد بر اساس نسبتی باشد مثلا نیم کیلو آرد و دویست گرم سبوس؟ 2_ میتوان سویق گندم و جو را با هم مخلوط کرد و استفاده کرد؟ و اگر شسته اش را استفاده کنیم پس از مخلوط کردن هر دو سویق آن را بشوییم و استفاده کنیم؟ 3-_ برای تقویت پاها و ساق پا سویق شسته گندم بهتر است یا جو و یا مخلوط آنها؟ 4_ برای تقویت اعصاب و مشکلات عصبی چون گندم و جو ویتامین b زیادی دارند کدام سویق بهتر است؟
به اشتراک گذاری این پست
لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر