رفتن به مطلب
انجمن تخصصی طب اسلامی
  • 0
mahdavi

سویق گندم و جو

سوال

سلام. ضمن عذر خواهی از طولانی بودن سوال در مورد سویق چهار تا سوال دارم خواهش میکنم جداگانه برای هر کدام جواب کاملی بدهید.1_ برای تهیه سویق گندم و جو مثلا اگر نیم کیلو گندم یا جو داشته باشیم آن را آسیاب میکنیم و هر چه که آرد و سبوس حاصل شد همانها را پس از تفت دادن استفاده میکنیم یا باید سبوس و آرد بر اساس نسبتی باشد مثلا نیم کیلو آرد و دویست گرم سبوس؟ 2_ میتوان سویق گندم و جو را با هم مخلوط کرد و استفاده کرد؟ و اگر شسته اش را استفاده کنیم پس از مخلوط کردن هر دو سویق آن را بشوییم و استفاده کنیم؟ 3-_ برای تقویت پاها و ساق پا سویق شسته گندم بهتر است یا جو و یا مخلوط آنها؟ 4_ برای تقویت اعصاب و مشکلات عصبی چون گندم و جو ویتامین b زیادی دارند کدام سویق بهتر است؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

  • 1
در در 1395/08/10, 10:50:41، mahdavi گفته است :

سلام. ضمن عذر خواهی از طولانی بودن سوال در مورد سویق چهار تا سوال دارم خواهش میکنم جداگانه برای هر کدام جواب کاملی بدهید.1_ برای تهیه سویق گندم و جو مثلا اگر نیم کیلو گندم یا جو داشته باشیم آن را آسیاب میکنیم

1 - اگر همان مقدار سبوس را تفت داده و استفاده کنید خوب است. اگر بخواهید اضافه کنید مشکلی نیست.

2 - مخلوط کردن مشکلی ندارد. اگر جداگانه شسته شود بهتر است

3 - شسته جو بهتر است چون به طور کلی جو مقوی تر است

4 - جو گروه ب بیشتر دارد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hm
  • 0

با سلام 

در سویق گندم آیا می توان بجای آنکه آرد و سبوس را جداگانه تهیه  کرد، فقط گندم را آسیاب و تفت داد؟

حالا می توان گندم را ابتدا تفت داد سپس آسیاب کرد؟ یا ابتدا باید آسیاب کرد؟ یا فرقی نمی کند؟

 

با تشکر.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

سلام .برای انکه گندم تفت خورده ولی برشته نشود ،باید ابتدا ارد شده بعد تفت بدهید ،در حدی که از خامی در بیاد .و بايد 

سبوس هم تفت بخورد ، که احتمالا تفت باعث افزایش جذب موا د ان میشود،

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

×