محمدرضا 5 گزارش دادن ارسال شده در شهر 95 سلام برای تهیه سویق گندم یا جو-سبوس باید ارد بشه بعد تفت بدیم یا نه؟؟ و اینکه میشه علاوه بر مصرف ناشتا از اون در طول روز هم مصرف بشه؟؟ مرسی به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 نرگس 13 گزارش دادن ارسال شده در شهر 95 در 4 ساعت قبل، محمدرضا گفته است : سلام برای تهیه سویق گندم یا جو-سبوس باید ارد بشه بعد تفت بدیم یا نه؟؟ و اینکه میشه علاوه بر مصرف ناشتا از اون در طول روز هم مصرف بشه؟؟ مرسی http://tebeslami.net/طرز-تهیه-انواع-سویق/76 باید سبوس آسیاب بشه و اگر بعد از تفت دادن باز نیاز بود دوباره آسیاب شود. البته اگر سوال رو در بخش مربوط بپرسید بهتر ب جواب میرسید به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 seraj 1 گزارش دادن ارسال شده در شهر 95 سلام طرز تهی انواع سویق در این لینک امده است http://tebeslami.net/طرز-تهیه-انواع-سویق/76 به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 کارشناس طب اسلامی 549 گزارش دادن ارسال شده در شهر 95 در در 1395/06/15, 20:19:33، محمدرضا گفته است : سلام برای تهیه سویق گندم یا جو-سبوس باید ارد بشه بعد تفت بدیم یا نه؟؟ طرز تهیه را دوستان قرار دادند. در طول روز هم می شود مصرف کرد مشکلی نیست به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 محمدرضا 5 گزارش دادن ارسال شده در مهر 95 ببخشید بالاخره اندازه سبوس و گندم یا جو چه مقدار باید باشه؟؟ مثلا یک کیلو سبوس با یک کیلو ارد یا نیم کیلو سبوس با یک کیلو ارد؟؟ ممنون به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 کارشناس طب اسلامی 549 گزارش دادن ارسال شده در مهر 95 در در 1395/07/05, 12:58:03، محمدرضا گفته است : ببخشید بالاخره اندازه سبوس و گندم یا جو چه مقدار باید باشه؟؟ مثلا یک کیلو سبوس با یک کیلو ارد یا نیم کیلو سبوس با یک کیلو ارد؟؟ ممنون نیم کیلو سبوس. استاد در بعضی جا ها که گفته اند اندازه هم، اندازه حجمی منظور است به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 m.eshragh 26 گزارش دادن ارسال شده در مهر 95 سلام .من در برنامه تلویزیونی استاد از ایشون شنیدم نیم کیلو ارد با نیم کیلو سبوس . به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 کارشناس طب اسلامی 549 گزارش دادن ارسال شده در مهر 95 به اندازه مساوی سبوس زدن باعث تلخ شدن سویق می شود به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 محمدرضا 5 گزارش دادن ارسال شده در مهر 95 طعم بد خیلی اهمیت نداره.مهم تاثیره.تاثیر تفاوتی میکنه ؟ به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 کارشناس طب اسلامی 549 گزارش دادن ارسال شده در مهر 95 بله. از استاد دوباره در این باره سوال شد. به اندازه مساوی وزنی باشد یا نصف مشکلی ندارد. به گفته استاد دست ما در این قسمت باز است و نسبت آن مانند داروهای دقیق که نسبت دقیق، تاثیر مستقیم در اثر کردن دارد نمی باشد. به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
-1 محمدرضا 5 گزارش دادن ارسال شده در مهر 95 خیلی ممنون بابت پیگیری و پاسخ به اشتراک گذاری این پست لینک به پست به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام
برای تهیه سویق گندم یا جو-سبوس باید ارد بشه بعد تفت بدیم یا نه؟؟
و اینکه میشه علاوه بر مصرف ناشتا از اون در طول روز هم مصرف بشه؟؟
مرسی
به اشتراک گذاری این پست
لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر